yj

sugeng rawuh

Babagan Kita

Diadegake ing taun 1995, HANGZHOU TONNY ELECTRIC & TOOLS CO., LTD minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok peralatan lan alat listrik otomotif ing China. Pabrik kita ana ing Zon Perindustrian Xianlin, Kecamatan Yuhang, Hangzhou 311122, Zhejiang kanthi tanah udakara 20.000 kothak lan area bangunan 15.000 kothak.