Loro Setelan Ac110v / 230v Ptc 1200w / 700w Pemanasan Ruang Kabin Mobil Kabin

Keterangan Singkat:

Pemanas PTC -1200W anget kendharaan sampeyan ing wektu sing cendhak

- Setel panas loro: 1200W / 700W

- motor tanpa motor kanggo operasi sepi

-Solongan saka panas menyang setelan penggemar kanthi gampang ngalih

Model: TE1-0187


Detail Produk

Spesifikasi

Ukuran

Tag Product

Cepet WARMING: Pemanas duwe rong setelan panas: setelan 700 watt LOW & setelan sing dhuwur 1200 watt kanggo mabur udara lan panas kanthi efektif.

INSTALASI Gampang: Bisa ngadeg ing posisi apa wae, utawa nginstal ing kabin mobil nganggo kurungan logam sing disedhiyakake


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Model TE1-0187
    Tegangan AC 110V utawa 230V
    Kuwasa 1200W / 700W
    Suhu Maksimal 80
    Materi Plastik
    Fungsi  Pemanas

    sv