Dispenser Sabun Tangan Langsung, Dispenser Sabun Sensor Tanpa Tutut

Keterangan Singkat:

Dispenser Sabun Otomatis sing Infrared

Deteksi sensor Infrared tepat sing dibangun lan operasi tanpa sentuhan

Tombol kontrol tutul kanthi mode busa sing bisa diatur

Kontrol ilmiah output cair kanthi kapasitas gedhe 350ML, TANPA sing ngeculake utawa Smearing

Powered by baterei 3 X AA

5.IPX4 anti banyu

Seneng nganggo sabun gratis ing kantor, pawon, kamar mandi, jedhing utawa loket

Model: TE1-0601


Detail Produk

Spesifikasi

Ukuran

Tag Product

wer

45° Muncul muncung

Readus kebutuhan ngresiki lan luwih gampang dicekel sanitizer

t

Tombol Kontrol Tutul Kanthi mode Foan lan Foam sing Dhuwur

Sebotol sanitizer tangan bisa digunakake udakara 300 kali

y


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Model TE1-0601
    Omah Materi ABS
    Kuwasa 3 Baterai AA X
    Perlindungan Ingress Anti banyu IPX4
    Kapasitas Cairan Max 380ML
    Werna Selaras
    Bobot 320g
    Ukuran 105 × 96 x 227mm

    rty