Ngirit Baterei 12/24 Volt Plug-In Tester Baterai Digital w / USB

Keterangan Singkat:

Dianggo ing 12v lan 24v Sistem

Rokok / korek. Plug Plug In

Maca Kahanan Baterei lan Urip

Sistem Ngisi / Alternator Nguji

Voltitor Monitor

Model: TE6-0609


Detail Produk

Spesifikasi

Ukuran

Tag Product

● Plug menyang stopkontak listrik standar 12V / 24V standar

● Rong toko USB kanggo ngisi daya 2,4A + 1.0A

● voltase ditampilake kanthi diwaca digital kanggo nuduhake level pangisian baterei

● Sumunar weker LED lan swara swara sing muni nuduhake voltase baterei sithik

● Ganti sekring 3A

● Sudut plug utama sing bisa luwes

● Cocog kanggo kendaraan sing tikel minangka kantor seluler

sdv

rth


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Model TE6-0609
    Tegangan 12V / 24V
    Ketik Tester Batré Otomatis & Analyzer
    Fungsi Nyoba utawa nganalisi Baterai Mobil
    Jinis Materi Plastik Plastik
    Baterei uji Baterei wiwitan asam-timbal
    Aplikasi Pangujian Rintangan internal Baterai
    Panganggone Kanggo sistem lemah negatif all12-volt

    TE6-0609尺寸标示