DC12V Pemanas Kothak Pariwara Piring Poli, Pemanasan Makanan Truk Mobil

Keterangan Singkat:

EADY Gunakake - The Lunchbox Pemanas terus-terusan. Cukup pasang menyang rokok 12v mobil sampeyan lan sampeyan apik kanggo pindhah.

PELABUR - Pemanas Pemanas luwih entheng lan gampang disimpen.

DESIGN OPTIMAL - Lunchbox Pemanas dilengkapi desain sing apik banget digawe saka bahan kelas lan teknologi paling dhuwur kanggo njaga panganan kanthi tetep lan tetep panas kanthi gampang mung sawetara menit.

PROMOSI KESELAMATAN FOOD - Pemanasan Lunchbox kanthi gampang nyimpen panganan lan blok kontaminasi saka faktor eksternal sing bisa nyebabake penyakit sing kena panganan.

Gampang kanggo CLEAN - Pemanasan Lunchbox ora mbutuhake bahan pembersih khusus sing dibutuhake utawa upaya kanggo ngresiki lan ora perlu dirawat khusus.

Model: TE1-0414, TE1-0414B


Detail Produk

Spesifikasi

Ukuran

Tag Product

● Nimbang piring roti kaca "x9" standar utawa pan aluminium nganggo

● Plug langsung menyang port listrik 12 Volt

● Pemanas nganti 125 ° ing menit

● 5 'Kawat tugas abot

● Lampu murup / mati

● Tutup kaca sing ditutup nganggo gagang kunci

● Sikil karet tanpa slip

Roaster portable becik kanggo masak utawa nyandhang panganan sing enak lan dipasang langsung menyang port listrik 12 volt

fhtr

TE1-0414

sd

TE1-0414B

rthr

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Model TE1-0414 / TE1-0141B
    Input Tegangan DC 12V
    Kuwasa 150W
    Kapasitas 1.7 L
    Suhu 100±5
    Length Kord 5 Kaki
    Garing 15A
    Ngalih On / Off

    TE1-0414

    <453A5C5A534A5CB2FAC6B7CDE2D0CEB3DFB4E7CDBC5C5445342D30343134204

     

    TE1-0414B

    sd