Layanan apik

1.Kami wis gawe pangisi daya baterei 2008 lan duwe pengalaman desain / produksi sing cukup ing lapangan iki.

2.Sawise tim teknisi kanggo ngrancang gambar strukture lan tata letak PCBA, mbantu para pelanggan sing dihormati njelajah pasar lokal kanthi terus.

wev

3.. Tim QC / QA Profesional mriksa / ngawasi pemasangan lan njaga produk kanthi kualitas apik.

4. Nindakake test fungsi 100% lan tes urip sadurunge diisi

thtr

5. CE, Roh, ETL, SGS, sertifikat TUV kanggo ngisi pasar sing beda.

l

CE (LVD)

e

CE (EMC)

r

ROSH