Warta

  • Fire Drill

    Drill Geni

    Para pegawe bakal nglatih pengeboran kebakaran ing pabrik nganggo petugas pemadam kebakaran kanggo mbantu dheweke. Iki ngarahake mulang kabeh prosedur buruh kanggo evakuasi bangunan kasebut kanthi kahanan darurat utawa kahanan darurat. Pengeboran geni minangka metode praktek kepiye gedhung bakal diungsi ing ...
    Waca liyane
  • Attention Before Using Battery Charger or Maintainer

    Pangeling-eling Sadurunge Nggunakake Pangisi daya baterei utawa Maintainer

    1. INSTRUKSIK KESELAMATAN PENTING 1.1 Ngirit INSTRUKSHEN INI - Buku manual ngemot instruksi safety lan operasi sing penting. 1.2 Pangisi daya ora kanggo digunakake dening bocah. 1.3 Aja ngisi pangisi daya udan utawa salju. 1.4 Gunakake lampiran sing ora disaranake utawa didol dening pabrikan bisa uga ...
    Waca liyane
  • The 5th Electronic Assembly Skill Competition for Tonny Cup in 2020

    Kompetisi Kemahiran Majelis Elektronik kaping 5 kanggo Piala Tonny ing 2020

    Kanggo nambah kapabilitas teknis lan katrampilan operasional, perusahaan nggawe suasana "Teknologi sinau, praktik praktek, dadi pakar lan menehi kontribusi", kanthi bebarengan kanggo nggawe budaya perusahaan sing kuwat, Keahlian Majelis Elektronik 5th. Com ...
    Waca liyane
  • Procedures for Lithium Battery Storage and Safety Protection

    Prosedur kanggo Panyimpen Baterei Lithium lan Perlindhungan Keamanan

    Tinjauan Risiko salaras karo UN38.3 ing Manual Tes lan Kriteria kanggo Rekomendasi Pengangkutan Barang Mbebayani. materi. sinau. Aja kontak langsung karo konten batere lan nyegah inhalasi bocor Kimia bakal nyebabake karusakan. Batré mekanik utawa listrik d ...
    Waca liyane