Kipas Pemanasan Elektronik Mobil Portable 12V - Mobil Penolak Mobil Mobil 12V Plug Plug Pengering Rokok ing korek

Keterangan Singkat:

Pemanas Elektronik Mobil bisa ngilangi kalir utawa Fros mobil kanthi ngombe udara. Lan uga bisa digunakake kanggo penggemar kanggo nyandhang mobil sampeyan nalika musim panas. nikmati panas nalika musim panas.

Model: TE1-0184A


Detail Produk

Spesifikasi

Ukuran

Tag Product

● dipasang ing dashboard kanthi stiker

● PTC pemanas kanggo defrosting lan mbusak es utawa salju ing jendela mobil

● motor Brushless kanggo operasi sepi

● Basis panggeser 360 ° kanggo dipasangake mlayu.

● Gawean sing ditundhung supaya cepet defrosting

● Plug langsung menyang soket rokok kanggo akses gampang.

● Ngalih saka panas dadi setelan penggemar kanthi gampang ngalih

● TE1-0184A: Kasedhiyan ketahanan getah dampak kanggo TE1-0184A

● Rong LED super padhang

● TE1-0184B: Sekawan LED super padhang 

e1

TE1-0184A

e2

TE1-0184B

e3

TE1-0184C

trh (2)
trh (1)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Model TE1-0184A, B, C
    Tegangan DC 12V
    Kuwasa 150W
    Garing 15A
    Suhu Maksimal 80
    Materi Plastik
    Fungsi  Pengembangan / Penggemar

    TE1-0184A

    vd

     

    TE1-0184B

    egr

     

    TE1-0184C

    vds