Babagan Kita

Madeg ing 1995, HANGZHOU TONNY ELECTRIC & TOOLS CO,, LTD.minangka salah sawijining pabrikan lan suplemen peralatan listrik otomotif ing China. Pabrik kita ana ing Zon Perindustrian Xianlin, Kecamatan Yuhang, Hangzhou 311122, Zhejiang kanthi tanah udakara 20.000 kothak lan area bangunan 15.000 kothak.

Perusahaan kita khusus babagan desain, Pabrik lan distribusi piranti lan alat listrik otomotif, kayata pangisi daya baterei mobil, inverters, starters, lampu kerja, lampu beacon, penggemar mobil, penggemar DC portable, pompa udara, mesin pembersih vakum otomatis, sapiturute apa layanan OEM lan ODM uga. Kapasitas produksi sing gedhe banget saka 14 garis pemasangan standar, puluhan mesin injeksi maju, lan luwih saka 450 karyawan minangka daya produksi dhasar.Us saben kontrol kualitas sing ketat, kita duwe lab tes profesional kanthi persiyapan sing dilengkapi karo instruksi tes lan instruksi penguji lanjutan. Tim QC&QA profesional bisa njamin sistem kontrol kualitas ISO9001: 2015. Kangge, tim R&D luwih saka 20 insinyur berpengalaman ngembangake produk kreatif anyar lan menehi dukungan teknis sakdurunge.

sd

Wiwit taun 1995

Jumlah wilayah pabrik

+

Jumlah karyawan

Proses Produksi

rht

Departemen R&D

Jumlahe mesin: 20 wong

Piranti Lunak: Solidworks, Pro / E, Rino, lsp.

Nyedhiyakake OEM & ODM kanggo pelanggan kaya conto, gambar utawa konsep; Wenehi usulan sing dibutuhake kanggo para pelanggan supaya bisa njaga kualitas lan cocog karo syarat pasar.

xv

Tim Desain Elektronik

图片2

Tim Desain Struktur

Warehouse Tool

ht (1)
ht (2)

Tanduran injeksi plastik

Kapasitas suntikan plastik: 100g nganti 2500g;

Jinis mesin: 20+

rht
htr (1)
htr (2)

Garis produksi

Kapasitas produksi gedhe tenan saka 14 garis pemasangan standar lan luwih saka 450 karyawan minangka tenaga produksi dhasar, Tim QC&QA profesional bisa njamin sistem kontrol kualitas ISO9001: 2015.

sdd

Kapabilitas Gudang

Kita duwe area gudang udakara 50.000 kaki persegi, memenuhi panjaluk pelanggan kanggo nyimpen
lan kiriman.

Sistem: Sistem ERP wis diterapake sajrone sakabehing proses.

hr (1)
hr (2)

Umpan kontaner

Kita duwe tim logistik sing berpengalaman. Umume wong-wong mau duwe pengalaman luwih saka 15 taun
pakaryan logistik.

Kita bisa mbukak kontaner 3x40HQ ing wektu sing padha.

ht (1)
ht (2)

Gerbang Ngemut Wadah

Kita wis ngembangake produk inovatif, lan nglayani para pelanggan ing kabeh pasar ing jagad. Pelanggan sing dihormati utama kita entuk popularitas ing saindenging jagad, kayata Wal-Mart, Autozone, Company Scotts, Advance Auto Parts lan Lidl etc.

Perusahaan Koperasi

htr (4)
htr (4)
htr (2)
Print
htr (3)
htr (1)
htr (1)
htr (2)
htr (5)
htr (7)
htr (3)