12 voltase Baterei / Tes Alternatif & Analyzer

Keterangan Singkat:

Gampang dipasang menyang korek rokok utawa reseptor listrik kanggo nguji voltase sistem baterei lan ngisi daya

Dirancang kanggo sistem lemah negatif 12 volt

LED warna-warna kanthi cepet ngenali status pangisian daya baterei

standar cig korek kanggo pasokan listrik

kanggo tes alternator

Model: TE6-0606


Detail Produk

Spesifikasi

Ukuran

Solusi

Tag Product

● DC 12V

● Kanggo tes baterei

● Kanggo tes alternator

Unit iki mung dipasang ing soket rokok mobil sampeyan lan bakal sampeyan nggawa status alternator lan baterei. Ing sisih kiwa yaiku status alternator sing nuduhake. Ing sisih tengen yaiku status baterei sing nuduhake.

sd

Langkah-langkah Processing

910d7501

Pasar Ekspor Utama

Eropah Lor Eropa Wétan Eropa Wétan

Australia Australia Timur Tengah / Afrika

hrt


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Model Te6-0606
    Tegangan 12v
    Ketik 12v Baterei / Alternator Tester
    Fungsi 12v Baterei / Alternator Tester
    Jinis Materi Logam & Plastik
    Baterei Test Batré Starter Aceng-Asam
    Aplikasi 12v Baterei / Alternator Tester
    Panganggone 12v Baterei / Alternator Tester

    TE6-0606尺寸标示

    3 Indikator LED kanggo kesehatan baterei lan alternator

    Indikator kesehatan baterei - dicas, mbayar ulang utawa mati

    Voltase Alternator - sithik, normal utawa dhuwur

    Kompak lan gampang kanggo nyimpen