Produsen kopi kopi 12v 480CC Mini Car Electric Heater

Keterangan Singkat:

Mobil Kettle Mobil, Kettle Pemanas Banyu Kanggo Teh, Perjalanan Kopi 480cc (12V-100W) Gunakake kanggo Mobil, Caravan, RV, Kemah Motosikal

Model: TE1-0449


Detail Produk

Spesifikasi

Ukuran

Tag Product

● DC 12V

● Daya Dinilai: 90 ± 6W

● Kapasitas maksimal: 480cc

● mati kanthi otomatis nalika banyu digawe panas 85

● Perlindhungan garing lan pemanasan saiki

● kandung kemih plastik kanthi lapisan kaping pindho

● Wektu pemanasan: 40 menit (480ml banyu ing 25, nalika digawe panas nganti 80)

Dianggo:        

Cocog kanggo CAR, TRUCK, BUS, RVS supaya bisa nggodhok banyu sing paling migunani sampeyan nggawe kopi lan teh sing seger lan enak.

rth (1)
rth (2)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Model TE1-0449
    Tegangan DC 12V-14V
    Kuwasa 90 ± 6W
    Kapasitas 480 CC
    Wektu pemanasan 40 menit (480ml banyu ing 25, nalika digawe panas nganti 80)
    Amps 10 AMPS
    Materi PP / PE
    Instalasi Pamasangan gampang
    Awatachments 2 cangkir lan tray sing dipasang
    Garing Sekring Perlindhungan panas

    rthrth