Kipas Mesin Pemanas Elektronik DC12V -Defogger / Penggemar Mobil Panas Pemanas Lori DC12V

Keterangan Singkat:

Pemanas Elektronik Mobil kanthi cepet bisa ngilangi kalem utawa Fros mobil kanthi ngombe udara.

Model: TE1-0182


Detail Produk

Spesifikasi

Ukuran

Tag Product

● Entuk hawa sing digawe panas kanthi cepet.

● PTC pemanas kanggo defrosting lan mbusak es utawa salju ing jendela mobil

● motor Brushless kanggo operasi sepi

● dipasang ing dashboard kanthi stiker

rg


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Model TE1-0182
    Tegangan DC 12V
    Kuwasa 150W
    Garing 15A
    Suhu Maksimal 80
    Materi Plastik
    Fungsi  Penolak

    dsv